Hrášková polévka

12. ledna 2009 v 8:05 | listy |  Polévky

avokádo, hrášek, himalájská sůl - umixovat,
část hrášku nechávám celý. mňam!
problém je, že mražený hrášek je blanšírovaný a v hráškové sezóně zas člověk nepotřebuje polívky. takže si musí zamrazit sám.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 k.winky k.winky | 17. ledna 2009 v 14:24 | Reagovat

Přidala jsem teda ještě trošku sušených bylinek a česneku, ale je to teda ňamka, to vám povim, bezkonkurenčně nejlepší hráškovka jakou jsem když jedla, kam se hrabe vařená !!

2 Tenerife Tenerife | 29. července 2013 v 18:57 | Reagovat

Nechat naklíčit sušený hrášek z obchodu..chutná jako mladý hrášek a ještě je s klíčky :o)

3 padla padla | 14. září 2013 v 13:47 | Reagovat

tu bych mohla zkusit zítra, je fakt tak dobráá? :) avokádo mám a hrášek bychom snad měli mít v mrazáku :) kdyžtak nechám naklíčit ten sušený :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama