Kokosové mléko a smetana

11. ledna 2009 v 20:53 | tvx |  Nápoje
lousknu kokos, nakrájím na malé kostky, hodím do vodní lázně tak 35-40 stupňů... když si poleží dost dlouho, aby se ohřál, projedu TwinHealthem na nejhrubším sítku za vzniku smetany, vyloženě husté kokosové kaše.
Pak udělám ještě jedno kolečko poté co přidám do odpadu kvalitní vodu ohřátou opět na nejakých 35-40 stupňů, aby to udělalo kaši a jedu znova za vzniku plnotučného mléka...
do třetice už to nemá cenu ani po prolití horkou vodou...
Skladuju v chladu a temnu, před konzumaci protřepat...

Míchám to pak v mixéru s banánem a třeba jahodama, někdy to nechávám zmrznout na zmrzlinu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama