Koprová omáčka

11. ledna 2009 v 19:33 | tvx |  Omáčky
mlíko z kešu (mix voda + kešu), kus avokáda, citronová šťáva, pořádnej kusanec kopru, možná trocha soli.
Výsledkem je podle množství ingrediencí buď cosi jako koprová omáčka, kterou jsem miloval a nebo koprový dresing na salát či k přímé konzumaci

Johny: Jo, koprový vita-omáčky taky rád dělam, ale místo tepelně zpracovaných kešu dávám třeba slunečnici s dýní...kurňa doufám, že po půstu ještě seženu kopr :?
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ivet Ivet | 13. června 2010 v 19:33 | Reagovat

Ahoj, jakto, že jsou kešu tepelně upravované? Dík za odpověď.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama