"Masové" placičky

22. ledna 2009 v 7:27 | Hugo z Hor |  Sušené placky


Třeba předevčírem jsem zhomogenizoval močené vlašáky, slunečnice a mandle, cibuli, česnek, trošku klíčeného munga, přidal kmín a jiné koření, vytvaroval placičky, dal do sušičky na 8 hodin, včera ochutnal a mělo to vynikající chuť, nápadně připomínající maso.
Je to móc dobré, ovšem ve větším množství je to určitě těžké.

"meat-like" placky s žampiony
zgéésované vlašáky + slunečnicové semínka + pár lískáčů + cibule + česnek + nějaké to koření + pár žampionů
umně zpracované v těsto, vypracované v placky a vložené do sušičky na noc - semínka a ořechy samozřejmě taky máčené). Moc mě chutnají, ovšem jsou poněkud těžšího kalibru ...


foto - listy: Zkoušela jsem Hugovy "masové" placky a udělala fotku. Jelikož mě to chuťově hooodně zaujalo, tak snad nebudu líná zas někdy vytvořit a pak snad bude i foto lepší... :-)

 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Roberto Roberto | E-mail | Web | 28. září 2011 v 16:01 | Reagovat

Pěkný....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama