Matjesy z cukety

13. ledna 2009 v 3:35 | Advid |  Speciality
Nápad na tuhle pochutinu mi vnukl Alchemist.

1kg cukety (oloupané, bez jader, nakrájené na tenké plátky nebo kostičky)
20 dkg cibule
bobkový list (5)
nové koření (10)
pepř černý celý (20)
1 lžíce soli
Olivový olej

Po promíchání necháme 2 až 4 hodiny odležet. Cuketa pustí hodně vody, takže dále již žádnou vodu nepřidáváme.

Já to odležet nenechal a rovnou zalil olejem. Taky jsem to nesolil, takže by to tu vodu stejně nepustilo. Nechutná to jako matjesy, ale je to moc dobrý. Pokud máte rádi cibuli, tak to dáte na jeden zátah.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama