Pohanková "prdelačka"

11. ledna 2009 v 23:00 | tvx |  Polévky
namočená pohanka, v teplé vodě namočená do měkka.
trocha nečeho solícího, třeba řasy
hlavní je mít kvalitní majoránku, já mám ze zahrádky
olivový olej
pepř.
možno přidat avokádo.


Tereza: jojo, něco takovýho sem kdysi dávala, ale dala jsem tam hafo nasekaný petržele (kudrnky), jakože fakt hodně a zahutnila jsem to mletým lněným semínkem. pochoutka šampionů. fakt dobrý zvlášt když se člověk chystá další tejden nejíst :-)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Anton Anton | E-mail | Web | 28. září 2011 v 5:08 | Reagovat

Info jsem vstřebal - Třídní původ? Moji předkové byli neandrtálci:-))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama