Pomazánka aneb Pohanka na 100 způsobů

11. ledna 2009 v 21:05 | Tereza |  Pomazánky
Namočenou pohanku přes noc rozmixovat s dýňovým semínkem (taky lepší předem namočit), možno přihodit nějaký ten len

Zvlášt rozmixovat rajčata, jeden řapík celeru, česnek, sůl, pepř, trocha citronové šťávy, olivový olej a případně další koření dle chuti (místo petržele třeba kopr, nebo bazalku, pažitku...)

Tekutinu nalít na suchou hmotu a promíchat, požadovanou hustotu možno dolaďovat vodou nebo olejem

Papat samotné nebo na lněnou krekru nebo zabalit do nori, nebo na plátky okurky, rajčete či cukety jako jednohubku...
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama