Snídaně šampionů aneb Musli buckwheaties

11. ledna 2009 v 21:04 | Tereza |  Sušené placky

namočit pohanku přes noc, ráno slít přebytečnou vodu

namočit sušené švestky asi na půl hodiny - předem opláchnout pokud v teplé vodě pokud na nich bylo E220 a spol. (v původním receptu jsou rozinky)
rozmixovat posléze i tou vodou

nalít na pohanku a přidat skořici a muškátový oříšek a dále dle fantazie strouhaný kokos, slunečnicová semínka (předem namočená asi na hodinu), vlašáky, sušená jabka, celé rozinky a cokoli dalšího nás napadne, vždycky dělám cícer různých variací

rozetřít na pergamenový papír a sušit, pak nalámat na kousky

k snídani polít sezamovým mlíkem, mandlovým mlíkem nebo ovocným koktejlem, je to ňamka
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama