Chilli okurkovo-rajčatový salátek

29. března 2009 v 20:25 | Květa |  Saláty

-rajčata
-okurky
-chilli paprička
Žádné oleje, ani koření nepoužívám, ani Mango. Pálivou papričku chili jíme jen syrovou, já ji vlastně ani nejím, na dno misky si dám 3 plátky chilli, na to nakrájím rajský a okurky a pak když to promíchávám, a vidím kousek chilli, vyndám ho. Je to pak jemněji palivý. Mango ten rozpůlí okurku, do středu zasune malou papričku (chili) a nastrouhá na jemném struhadle na andělský vlasy. Já když chci víc pálivou chuť, papričku nožem nakrájím na malinké kousky.

( foto: tastingmenu )
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama