Kokosová zmrzlina

16. dubna 2009 v 23:00 | Tommie |  Zmrzliny

Coconut Ice Cream

Drain the water and scoop out the flesh. (When I did this, I ended up with 2 1/2 cups combined.)
Put the water and meat into your blender and blend until smooth.
Add dark agave nectar to taste (I probably used about two tsp) and blend again.
Add vanilla bean or vanilla extract (I used 1/4 tsp) and a pinch of sea salt.
Blend just long enough to mix.
Then I poured it into my cream maker. /Rozbijte mladý kokos, vylijte kokosové mléko a vydlabanou dužinu spolu s mlékem rozmixujte, přidejte agávový sirup de chuti, 1/4 lžičky vanilky a špetku soli. Domixujte, vzniklý krém nalijte do zmrzlinovače a vyrobte zmrzlinu.

(foto+recept : reallyrawfood )


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama