Kokosový puding s pomerančem

15. dubna 2009 v 23:41 | Ingrid |  Sladkosti

Cashew Coconut Pudding with Orange Segments

2 cups cashews / 2 šálky kešu
1 ½ cups water (coconut mik or fresh orange juice) / 1 1/2 šálku vody (kokosového mléka nebo pomerančové šťávy)
½ cup shredded dried coconut or fresh coconut / 1/2 šálku kokosu (sušený nebo čerstvý)
¼ cup pitted dates / 1/4 šálku datlí
2 teaspoons organic vanilla / vanilka
pomeranč

Blend the cashews and water until smooth. Add the dates and coconut. Blend until smooth.
Serve immediately or refrigerate until ready to serve.
/ Rozmixujte kešu s vodou, přidejte datle a kokos a domixujte. Podávejte ihned nebo chlazené.

(foto+recept: naturallivingcuisine )



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama