Melounové dortíky

16. dubna 2009 v 0:37 | goddessofthegarden |  Speciality

Watermelon Cakes

Ingredients

  • 1 Watermelon, cut into squares / 1 meloun nakrájený na kostky
  • 2 cups Cashews, soaked for two hours / 2 šálky kešu máčené 2 hodiny
  • 1 cup Agave / šálek agáve
  • Vanilla, to taste / vanilka de chuti
  • Water, to taste / voda dle potřeby
  • Blueberries / borůvky

Preparation

Place cashews, agave, and vanilla in food processor and process. Add water slowly, little by little to achieve a smoothe frosting-like consistency. Place on a ziplock bag and cut a small section of the bottom corner. Use this as your frosting instrument. Squeeze frosting on each watermelon, then top with a blueberry! You can also include little flags on each one for decoration and serving purposes. Or, shape them all into a flag shape for a lovely, festive presentation! Enjoy! / Rozmixujeme kešu s agáve, vanilkou a vodou. Vytvořeným krémem ozdobíme melounové kostky. Dozdobíme borůvkou. Dobrou chuť!

(foto+recept: goddessofthegarden )
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama