Celerová nádivka

16. června 2009 v 7:51 | Cecilia |  Speciality
Celery Avocado Stuffing
Ingredients / Suroviny
2 large ripe avocados / 2 velká avokáda
1 small bunch parsley / 1 malý svazek petrželky
5-6 ribs celery / 5-6 stonků řapíkatého celeru
1 bunch Lacinto kale / 1 kapusta (Lacinto)
2-3 cloves crushed garlic (optional) / 2-3 stroužky česneku

Mash avocados in a medium bowl. / Rozmačkejte avokádo.
Chop parsley and dice celery ribs into very small cubes. / Nasekejte petrželku a celer nakrájejte na kostičky.
Add parsley and celery to mashed avocados. / Smíchejte s rozmačkaným avokádem.
You can also add 2-3 cloves of garlic crushed by a garlic press for a spicier taste. / Pro ostřejší chuť můžete přidat 2-3 rozmačkaného stroužky česneku.
Top stuffing with Dulse seaweed flakes if desired. / Dle chuti můžete posypat vločkami mořské řasy Dulse.
Spread mixture onto Lacinto kale leaves and eat like a wrap or taco. / Hotovou směsí naplníme listy kapusty (a srolujeme nebo jen přehneme).
Another option is to stuff bell peppers with mixture or simply add a scoop onto a bowl of mixed greens for a filling salad. / Jinou možností je naplnit nádivkou papriku nebo ji použít k dochucení salátu.
*Variation: Substitue the parsley for cilantro and add the juice of one lime for a south of the border flavor.
*Jiná varianta nádivky: Petrželku můžeme nahradit zeleným koriandrem a přidat limetkovou šťávu.

(foto+recept: rawglow )
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama