Broskvový nanuk

28. července 2009 v 7:24 | Nina |  Zmrzliny

Peaches 'no' Cream Ice Lolly


Ingredients / Složení
-5 peaches/ 5 broskví
-60gr raw cashews/ 60 g raw kešu
-5tbsp agave syrup/ 5 lžic agávového sirupu
-1tsp vanilla extract/ 1 lžička vanilky
Postup:
Soak the cashew in some water for 15 minutes to soften them. Skin the peaches and cut them in four pieces. Throw the peaches in the blender along with the agave syrup and the vanilla extract and blend. Try it. If it is not sweet enough for your taste add more sweetener. Pour the mix in a bowl. Now place the cashews in the blender with 3 tbsp of water. Blend on high until you crush them. Add the peach mix back to the blender and blend until the cashews are completely cream and the mixture is creamy and smooth. Pour the mix in ice pop molds and freeze for at least 4 hours. /
Namočíme kešu na 15 min do vody. Oloupané broskve nakrájíme na kousky a spolu s agávovým sirupem a vanilkou rozmixujeme, dále rozmixujeme namočené kešu se 3 lžícemi vody, přidáme rozmixované broskve a domixujeme společně na jemný krém. Nalijeme do nanukové formy a necháme zmrazit nejméně 4 hodiny.
(foto+recept: veggie-wedgie )
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Hanka Hanka | E-mail | 21. srpna 2013 v 21:26 | Reagovat

Výborný recept! Nanuk má výbornú krémovú konzistenciu a chutí úžasne. Akurát na 5 broskýň stačí oveľa menej sladu, ako je uvedené v recepte. Ďakujem za nanuk :)!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama