Maďarský guláš

5. prosince 2009 v 10:01 | Ráj chutí |  Speciality
Guláš bez masa a bez vaření? Pořádně ostrý nebo jen lehoulince pikantní? Že nevíte jak na to? Nejen že po přečtení našeho receptu už vědět budete, ale dostanete na něj i veeelikáááánskou chuť :)
Gulášová omáčka:
2 rajčata, větší hrst sušených rajčátek, 2-3 stroužky česneku, čtvrt velké/půlka malé cibule, 6-7 datlí, lžíce sladké papriky, lžíce sojové omáčky (není nutné), ½ lžičky mletého hořčičného semínka, špetka cayennského pepře nebo malá chilli paprička (s těmi opatrně :)
Všechny ingredience dáme do mixéru a umixujeme úžasnou čerstvou a zdravou gulášovou omáčku.
Další ingredience:
¾ kg cukety
Cuketu oloupeme, nastrouháme a smícháme s gulášovou omáčkou. Můžeme přidat kousky sezamového chleba (můžete se nechat inspirovat naším receptem), které vytváří efekt masových kousků :)
A teď? Teď se můžete nechat unášet na gulášové vlně až do těch nejvzdálenějších maďarských končin...

Hotový Maďarský guláš i se spoustou dalších dobrůtek si můžete objednat v Ráji chutí .

Dobrou chuť!


(foto+recept : rajchuti )
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama