Pohanková svačinka

28. února 2010 v 18:24 | Věra |  Kaše

Suroviny:

předem namočená pohanka

jablka nakrájená na kousky

rozinky

skořice


 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 anlu anlu | E-mail | 21. června 2011 v 21:53 | Reagovat

Na ako dlho treba namocit pohanku?

2 Tom Tom | E-mail | Web | 29. září 2011 v 16:14 | Reagovat

Třídní původ? Moji předkové byli neandrtálci, takže díky za info:-)

3 Jita Jita | Web | 27. listopadu 2012 v 13:14 | Reagovat

Pohanku stačí namočit do vlažné vody na 1-2 hodiny, podle toho jak ji chceš měkkou. Lze ji i spařit horkou vodou cca 15minut, ale to asi nebude tolik šetrné.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama