Rajčatová polévka s bazalkou

28. února 2010 v 10:23 | Raw Heathy |  Polévky
Tomato Basil Soup
A quick throw together - no measurements, just a "taste as you go" kinda soup. Can't go wrong here with these great ingredients. The fresh basil is key... and I use avocado to thicken and cream the soup, but you could use olive oil, thick nut milk, or cashews/hemp seeds.
Rychle, bez vážení (jen dle vlastní chuti) rozmixujeme uvedené suroviny. Syrová bazalka je klíčová ...Avokádo používám, aby byla polévka tučnější a krémovitější, ale lze také použít olivový olej, ořechové mléko nebo konopné semínko a kešu ořechy.

Tomato / rajče
Red bell pepper / syrová červená paprika
Garlic / česnek
Fresh basil / čerstvá bazalka
Avocado / avokádo
Lemon juice / citrónová šťáva
Himalayan salt / himalájská sůl
Hot water / teplá voda

( foto+recept: rawgoddessheathy )

 

5 lidí ohodnotilo tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama