Pohanka od Míry

20. dubna 2010 v 19:55 | Míra |  Speciality

120 g pohanky přebrat, propláchnout a zavřít s trochou vody do přiměřeně malé plastové krabičky, do lednice na cca 20 hod(?). Té vody tolik, aby pohanka neplavala, jen její menší část. Po tom necelém dni by měla být pohanka al dente, bez volné vody i slizu.
Dochucení:
1-4 stroužky česneku
2-3 PL nori vloček
1-2 ČL mletého kmínu
0,5-1 ČL pálivé papriky
něco soli
Promíchat, sníst. Když se to přežene s česnekem, brečet a zakusovat okurkou :mrgreen:

(recept: vitarian/diskuze )
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Moudra Dana Moudra Dana | E-mail | 17. září 2010 v 19:42 | Reagovat

Pohanku klíčím na sítu dobře naklíčí a není na ní sliz. 8-)

2 Tinka Tinka | 9. února 2013 v 15:28 | Reagovat

a já ten sliz tak ráda... 8-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama