Pohankový dezert s malinami

3. června 2010 v 18:39 | Věra |  Kaše
Pohankový dezert
Hrnek pohanky nechám naklíčit asi 24 hodin, nebo až začnou vylézat klíčky.
Z hrnku malin odeberu hrst na ozdobení a zbytek spolu s naklíčenou pohankou
a agávovým sirupem dle chuti tyčovým mixérem rozmixuji v misce.
Tento dezert je z mražených malin a ty ztrácí svou přirozenou sladkost, proto víc doslazuji.
Nejlepší je to samozřejmě z čerstvého ovoce. Občas něco mraženého použiju.

(recept+foto: freshness/foto )
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Simushka Simushka | Web | 3. června 2010 v 18:43 | Reagovat

mmmm to vypadá dobře =)

2 celebbrity celebbrity | E-mail | Web | 3. června 2010 v 18:47 | Reagovat

vypada to lip nez nazev clanku :D

3 zuzis zuzis | E-mail | 14. července 2010 v 11:38 | Reagovat

Vypadá to moc dobře, ale nejde mi naklíčit pohanka. Vždy mi to zkvasí

4 martina martina | E-mail | 22. března 2012 v 21:36 | Reagovat

staci ked budete pohanke castejsie menit vodu alebo ju nechate naklicit bez vody len ju  nechate namocit 5hod.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama