Tatarský biftek (bez masa)

21. července 2011 v 14:07 | Karel |  Speciality

2 zralá avokáda Hass - rozmačkat vidličkou
2 červené papriky kapie
1-2 stroužky česneku
1 hrst pokrájených sušených rajčátek (www.lifefood.cz)
1 hrst pokrájené jarní cibulky
1 lžička raw slunečnicového nebo olivového oleje
sůl
pepř

Vše kromě cibulky a avokád zpracovat v kuchyňském robotu - sekáčku. Přidat k rozmačkaným avokádům a cibulce, promíchat. Jako příloha se hodí různé druhy zeleniny typu okurka , salát, brokolice, cuketa, prostě dle vaší chuti;-)

(foto+recept: RAW FOOD )
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Hondzikk Hondzikk | E-mail | Web | 29. září 2011 v 8:08 | Reagovat

Good článek, ale nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko....:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama