Květákový kuskus

14. srpna 2011 v 20:21 | Věra |  Speciality

Vyzkoušela jsem květákový kuskus z knihy Věry Talandové Sluneční živá strava. Lahodné, jemné, ideální jako lehká večeře.

1/2 květáku
svazek petrželky
olivový olej
hrst černých nepasterizovaných oliv
citrónová šťáva
hrst malých rajčátek
pepř
zelená cibulka
mořská sůl
zelené listy (špenát, koriandr)

Květák rozmixujeme, olivy nakrájíme, rajčata i cibulku také a vše smícháme.
Můžeme použít jakékoliv zelené lístky (roketu, vojtěšku apod.).
Pro změnu je možné zkusit i stroužek česneku.


 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Jencek Jencek | 11. ledna 2013 v 12:39 | Reagovat

Výborné i s brokolicí místo květáku.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama