Plněná rajčata s avokádovým krémem

24. srpna 2011 v 11:17 | Amy |  Speciality

Stuffed Tomatoes with Avocado Filling

Ingredients / Suroviny
4 large tomatoes / 4 velká rajčata
Pulp of 2 tomatoes / dužina ze 2 rajčat
1 large clove garlic (crushed) / 1 velký stroužek česneku (rozmačkaný)
1 medium spring onion (chopped) / 1 střední jarní cibulka (nakrájená)
Juice of 1 lemon / šťáva z 1 citrónu
2 tablespoons of tahini / 2 polévkové lžíce tahini
6 leaves of basil (chopped) / 6 (nasekaných) lístků bazalky
2 ripe avocados / 2 zralá avokáda
1/2 teaspoon black pepper or chili flakes / 1/2 lžičky černého pepře nebo špetka chili
1 teaspoon Himalayan or Celtic Sea salt / 1 lžička himalájské nebo mořské soli

Method
Slice the tops off the tomatoes. Scoop out the inside pulp of tomatoes with a spoon. Chop two of the tomatoes pulp into small pieces. In the food processor mix the tomato pulp, garlic, spring onion, lemon juice, tahini, basil leaves, avocados, chili flakes or pepper and salt together until a blended.
Spoon the filling into the tomato cups. Garnish with chopped carrot tops or parsley.

Postup:
Vyjmeme dužinu z rajčat. Dužinu ze 2 rajčat rozmixujeme spolu s ostatními přísadami.
Vzniklým krémem naplníme rajčata. Zdobíme nasekanou mrkví nebo petrželkou.

(foto+recept: rawlivefoodsite )
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama