Dýňový koláč

24. září 2011 v 9:36 | Růženka |  Sladkosti
Dýňový koláč/Kürbiskuchen/Pumpkin pie

Těsto:
3 šálky vlašských nebo jiných ořechů
1/2 šálků datlí
Všechno rozmixovat na lepkavé těsto a dát do dortové formy.

Náplň:
3,5 hrnků dýně
3/4 hrnků datlí
1,5 až 2 hrnky namočených kešu
1/2 hrnků banánu
3 lžíce skořice
2 lžíce zázvoru
1,5 lžíce muškátového oříšku
1/4 hrnku kokosového oleje
1 lžička vanilkového prášku - ze syrového vanilkového lusku

Všechno najednou umixovat v mixéru a dát na těsto.
Nakonec posypeme skořicí. Dat vychladit do lednice. Nejlepe tak na 2 hodiny.

Hotovo, a příprava trvá asi jen půl hodiny :-)

__________________________________________________________________________
Boden:
3 Tassen Wallnüsse
1/2 Tasse Datteln
Alles im Mixer zu einem klebrigen Teig pürieren und in die Kuchenform geben.

Füllung:
3,5 Tassen Kürbisfleisch
3/4 Tassen Datteln
1,5 - 2 Tassen eingeweichte Cashews
1/2 Tasse Banane
3 EL Zimt
2 EL Ingwer
1,5 EL Muscatnuss
1/4 Tasse Kokosöl
1 TL Vanillepullver - roh aus Vanillebohne

Alles auf einmal pürieren und auf den Kuchenboden geben.
Alles noch mit Zimt bestreuen - Fertig.
In den Kühlschrank stellen für etwa 2 Std.

Die Zubereitung dauert nur ungefähr eine halbe Stunde :-)

(foto+recept:
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Lucia Lucia | 25. dubna 2012 v 21:20 | Reagovat

Vcera som vyskusala a je naozaj uzasny, velmi chutil celej rodine, dakujem za napad :-)

2 romca romca | E-mail | 11. února 2016 v 17:49 | Reagovat

ta dyne je syrova?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama