"Svíčková"

11. září 2011 v 9:42 | Mila |  Speciality
"svickova" - carrot, parsley, cellery root, onion, lemon juice, salt, pepper, allspice, bay leaf, olive oil, tymian, lemon zest
SVICKOVA : mrkev, petrzel, celer, cibule, citronova stava, sul, pepr, nove koreni, bobkovy list, olivovy olej, tymian, citronova kura
Zeleninu nastrouhame, pridame koreni, citronovou stavu, olej a promichame
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Galimir Galimir | E-mail | 8. ledna 2012 v 16:46 | Reagovat

a proc "svyckova"?vzdyt svyckova vypada uplne jinak nakolik vim(ja nejsem Cech,a byl jsem uz vegetarian kdyz jsem tady prisel...tak ze se ne vyznam tolik v tech masnych ceskych jidel).Ja to vidim spiz jako takova normalni nastrouhana a okorenena mrkev s celerem- a ani bych to ne nazyval "specialita'...

2 Mila Mila | E-mail | 9. září 2013 v 1:12 | Reagovat

[1]: ahojte :) svickova proto ze chutna jako svickova omacka :D)))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama