
"svickova" - carrot, parsley, cellery root, onion, lemon juice, salt, pepper, allspice, bay leaf, olive oil, tymian, lemon zest
SVICKOVA : mrkev, petrzel, celer, cibule, citronova stava, sul, pepr, nove koreni, bobkovy list, olivovy olej, tymian, citronova kura
Zeleninu nastrouhame, pridame koreni, citronovou stavu, olej a promichame
SVICKOVA : mrkev, petrzel, celer, cibule, citronova stava, sul, pepr, nove koreni, bobkovy list, olivovy olej, tymian, citronova kura
Zeleninu nastrouhame, pridame koreni, citronovou stavu, olej a promichame
a proc "svyckova"?vzdyt svyckova vypada uplne jinak nakolik vim(ja nejsem Cech,a byl jsem uz vegetarian kdyz jsem tady prisel...tak ze se ne vyznam tolik v tech masnych ceskych jidel).Ja to vidim spiz jako takova normalni nastrouhana a okorenena mrkev s celerem- a ani bych to ne nazyval "specialita'...